افزایش سرعت لود سایت گام به گام
افزایش سرعت سایت با 20 راهکار بسیار مهم و موثر + افزونه وردپرس آکادمی کاپریلا
به طور معمول، ISP یا همان شرکتی که به شما اینترنت داده است، ابتدا برای نمایش اطلاعات هاست مورد نظر، بررسی می کند که shayegan.net بر اساس DNS اش با چه IP سروری ست شده است. یکی دیگر از دلایل اهمیت افزایش سرعت سایت، این است که سرعت بارگذاری یکی از مهمترین فاکتورهای مهم سئو است. سرعت بارگذاری بالای سایت و عملکرد مناسب آن، یک سیگنال مثبت برای گوگل است و به افزایش رتبه سایت شما، ترافیک ورودی و در نهایت، فروشتان منجر میشود. بهینهسازی و فشرده کردن کدهای سایت میتواند تاثیر زیادی روی سرعت بارگذاری آن داشته باشد. بنابراین بهتر است فایلهای CSS، JavaScript و HTML را فشردهتر و کوچکتر کنید.
با کش کردن وبسایت، دیگه نیازی نیست با هربار درخواست کاربر (مثلا باز کردن محتویات یه سایتی، یه جور درخواست حساب میشه) نتیجه اون درخواست پردازش بشه و براش زمان صرف بشه. با تکنولوژی کش کردن، به جای پردازش همیشگی درخواستها، نتایج این درخواستها ذخیره میشه و در صورت نیاز ازشون استفاده میشه. ریدایرکت های زیاد در وب سایت شما می تواند بر زمان بارگذاری سایت تاثیر بگذارد. هر بار که یک صفحه به جای دیگری هدایت می شود ، روند درخواست و پاسخ طولانی تر می شود. البته ، در برخی موارد ممکن است تغییر مسیر url (ریدایرکت) ضروری باشد ، مانند زمانی که به یک دامنه جدید منتقل می شوید.
با افزودن کد زیر به فایل .htaccess، میتوانید هدرexpires را به Apache اضافه کنید. اگرچه میتوان همزمان از این دو هدر استفاده کرد، اما الزاما نیازی به افزودن هر دو هدر نیست. به طور کلی، این نوع هاست بیشتر به درد سایتهای نوپا و کمترافیک میخورد. میتوانید از ابزارهایی مانند Google PageSpeed Insights یا GTmetrix استفاده کنید. البته که انتظار نداریم که گوگل همه ی اسرار خود در این زمینه را فاش کند.
در وبسایت های ایرانی هم این افزونه پرنصب است و طرفدارهای زیادی داره. قبل از معرفی بهترین افزونه ها، بهتره یکسری مقدمات رو توضیح بدم تا خیلی خوب دستتون بیاد که عملکرد این پلاگینها چه جوریه. شما می توانید از ابزاری مانند Screaming Frog برای شناسایی همه ریدایرکت های سایت خود و مکان هایی که به آنها منتهی می شوند ، استفاده کنید. با این ابزار می توانید ریدایرکت هایی که غیرضروری و غیرقابل استفاده هستند را پیدا کرده و سپس موارد مورد نیاز خود را از طریق فایل .htaccess سایت خود حذف کنید. شما می توانید با استفاده از سایت ها ، نرم افزارهای تغییر فرمت یا کاهش حجم ، تصاویر خود را بهینه و کم حجم کنید برای نمونه سایت tinypng.com می تواند اندازه و حجم عکس شما را کاهش دهد.
برای استفاده از این ابزار تنها کافیست URL صفحه مورد نظرتان را در باکس قرار گرفته در این سایت وارد کنید و دکمه Analyze را بزنید. یکی از نکات موثر در ترفندهای افزایش سرعت سایت را می توان پرهیز از قالب های نامناسب با کدنویسی های ضعیف و حجیم دانست. شما می توانید با گزینش قالب های سبکتر و حذف کردن گرافیک های سنگین و انیمیشن و حرکات یک گام به بهینه سازی سرعت سایتتان نزدیک تر شوید. برخی از عوامل باعث کند شدن سایت و برخی از عوامل منجر به سریع شدن سایت می شوند. در اینجا عمده ترین دلایل کند شدن سایت بررسی شده و روش های مناسب برای بهبود سرعت سایت معرفی شده است. برای دستیابی به سرعت مناسب در سایت خود روش های ارائه شده را یکی یکی بررسی کنید و در صورت نیاز از آن روش بهره گیری نمایید.
تأخیر در لود باعث میشود که کاربران به سرعت به سایت خود بازنگردند و به دنبال جایگزینی با سرعت لود بالاتر بگردند. این امر باعث از دست رفتن فرصتهای تعامل با کاربران و افزایش بازدیدکنندگان ثابت میشود. استفاده از افزونههای رایگان WordPress برای اجرای ریدایرکت هم مشکلاتی در عملکرد سایت ایجاد میکند. بیشتر این افزونهها از تابع wp_redirect استفاده میکنند و این تابع نیاز دارد که کدها و منابع بیشتری را اجرا کند. برای بهینهسازی تصاویر مهم است فرمت مناسب سایت خود را انتخاب کنید. بهطور کلی تصاویر وبسایت عموما با سه فرمت WEBP، JPEG و PNG بارگذاری میشوند.
در هر درخواست کاربر این فرایند طی میشود و صفحه به این ترتیب لود میشود. با صفحه بندی در انتهای فید وبلاگ میتوانید تعداد مناسبی (حداکثر ده پست) را به نمایش بگذارید. و با کلمات «قبلی»/«بعدی» یا با استفاده از اعداد به مخاطب اجازه بدهید اگر تمایلی داشت باقی پستهای وبلاگ شما را فراخوانی کند. به این ترتیب هم حوصله کاربر سر نمیرود و هم سایت شما با سرعت مناسب لود خواهد شد. بنابراین یکی دیگر از مواردی که هنگام خرید هاست باید به آن توجه کنید، محل دیتاسنتر هاستتان است. اگر هاست شما نسخه ۷ PHP یا بالاتر را ارائه نکند، به مشکلاتی بر میخورید که کاهش سرعت سایت یکی از آنهاست.
Gzip یک روش فشردهسازی است که میتواند حجم فایلهای HTML، CSS و JavaScript را تا حد زیادی کاهش دهد. با استفاده از Gzip، دادهها قبل از ارسال به مرورگر فشرده میشوند و باعث کاهش حجم دانلود و افزایش سرعت بارگذاری سایت میشود. فایلهای CSS، HTML و JS (جاوا اسکریپت) از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند، چون ظاهر سایت شما را تعیین میکنند. بجز این، وقتی کاربری از سایت شما بازدید میکند، این فایلها درخواستی را به انبوه درخواستهای سایت اضافه میکنند. وقتی به کمک راهکاری که در مورد قبل ذکر شد، با چند و چون درخواستهای سایت خود آشنا شدید، زمان کاهش و بهینهسازی آنها فرا میرسد. بهینهسازی فایلها (حجم کمتر فایلها و به لحاظ کدنویسی مرتبتر) نقش اساسی در افزایش سرعت و بهبود رتبه سایت دارد.
توجه کنید که این روش ها به ترتیب اهمیت معرفی شده اند و برای رفع مشکل باید روش ها را از ابتدا یک به یک بررسی کرده و در صورت نیاز روی سایت خود پیاده سازی کنید. بنابراین افزایش سرعت سرور و بهینه سازی سرعت سایت توسط یک سئو کار حرفه ای از لزومات موفقیت در کسب و کار آنلاین شما است. ما در فیدار سئو تبریز روشهای بهینه سازی سرعت یک سایت را که در افزایش سرعت سایت وردپرسی نیز موثر هستند به طور کامل بررسی کرده و تحلیل می کنیم. این فرآیند بهینهسازی تصاویر نه تنها تأثیر مثبتی بر سرعت بارگذاری دارد بلکه به بهبود تجربه کاربری کاربران در مصرف محتوا نیز کمک میکند. با اجرای این اقدامات، وبسایت قادر به ارائه تصاویر با کیفیت بالا و زمان بارگذاری بهینهتر خواهد بود، که به نهایت به کارایی بهتر و جذابیت بیشتر صفحات منتقل میشود.
وقتی کاربر از وبسایت شما بازدید میکند، فایلهای سایت بصورت کامل یا موقت بر روی مرورگر کاربر ذخیره میشوند. به این معنا که وقتی برای دومین بار از وبسایت شما بازدید کند، درخواست HTTP جدیدی برای ارسال اطلاعات فرستاده نشده و از کَش و اطلاعات قبلی که توسط مرورگر لود شده، استفاده میشود. با استفاده از این ویژگی مرورگر، میتوان سرعت وبسایت خود را تا حد زیادی بهبود داد. همانطور که دلایل متعددی روی سرعت کم وبسایت اثر میگذارند، به روشهای متعددی هم میتوان سرعت سایت را بهبود داد. ما در این مقاله به 20 راهکار استثنائی میپردازیم اما بد نیست قبلش، معیاری ملموس برای سرعت خوب و استاندارد داشته باشیم.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. شرکتهایی با تجربه مثبت معمولاً از زیرساخت قوی و بهروزی برخوردارند که به وبسایت شما این امکان را میدهد که با دسترسی پایدار و سرعت بالا به مخاطبان خود خدمات ارائه دهد. خرید هاست و دامنه از شرکتهای قابل اعتماد با تجربه مثبت، از دسترسی پایدار و سرعت بالا برخوردار میسازد. انتخاب یک شرکت هاستینگ با سابقه و اعتبار در صنعت، امکان اطمینان از پایداری و کارایی سرویسهای ارائه شده را فراهم میکند. با مطالعه این مقاله درمییابیم که چگونه سرعت سایت خود را بالا ببریم تا سایت بهینهتری را به کابران نمایش دهیم. همانطور که در قبلا بیان شد، در نسخه ۲.۵ به بعد این سامانه مدیریت محتوا، از طریق گزینه WP_MEMORY_LIMIT میتوانید حداکثر ظرفیتی را که PHP میتواند از حافظه مصرف کند، تعیین کنید.
در صورتی که پیامی مبنی بر “اتمام حجم مجاز xxx بایت” دریافت کنید، انجام این تنظیمات ضروری است. شایان ذکر است که تنها هدرهای کش HTTP را میتوانید به منابع سرور خود اضافه کنید. اگر هشداری دریافت کردید مبنی بر اینکه بهتر است از کشینگ سرور در درخواست شخص ثالث بهره ببرید، هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید؛ چون درخواستی به سرور آنها ارسال نکردهاید. بعضی افزونههای ریدایرکت دادههای autoload به جدول wp_options اضافه میکنند و حجم زیادی را از پایگاه داده اشغال میکنند. به همین دلیل است که میگوییم بهتر است ریدایرکت را به سرور اضافه کرد.
شما به جز استفاده از سرور خودتان، می توانید از شبکه های دیگر سرور نیز برای کاهش بار بازدیدکنندگان استفاده کنید. در زیر مثالی از کد دستی خواهید دید، برای دیدن مثالهای بیشتر در خصوص کدهای کش مرورگر کلیک کنید. در سایت های اختصاصی و یا HTML مجبور به استفاده از کد در فایل htaccess هستیم. شما برای داشتن این هاست ها می توانید هزینه کم تری را واریز کنید اما این سایتها به دلیل تخصیص منابع به کلیه مشترکین معمولا از سرعت پایینی برخوردارند. این اقدام نه تنها منجر به بهرهوری بیشتر در استفاده از منابع سختافزاری میشود بلکه همچنین امکان مدیریت و پیکربندی آسانتر، مهاجرت انعطافپذیر و افزایش ایمنی سرورها را فراهم میکند.
مطالعات نشان میدهند که فشردهسازی فایلهای CSS و JavaScript میتواند زمان بارگذاری را تا ۲۰٪ کاهش دهد. به همین علت است که تصمیم گرفته ایم تا از دیدگاه کسب و کارهای کوچک به موضوع زمان بارگذاری وب سایت نگاه کنیم و به شما منابعی معرفی کنیم که آن را بیازمایید و وب سایت خود را بهبود بخشید. راستش افزونه خیلی خوبی که برای ما ایرانیها کاربردی باشه فعلا نداریم. اما باز بهتون پلاگینهای زیر رو پیشنهاد میکنم تا شاید بتونید توی شرایط خاصی ازشون استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر، میتونی مقاله افزونه های خوب درباره وردپرس رو بخونی.
شما می توانید با چک کردن و رعایت هر یک از این موارد یک گام به پرسرعتتر کردن سایتتان نزدیک شوید. منظور از بهینه سازی فایلهای HTML, CSS و JS فشرده سازی و کاهش حجم آنهاست. با حذف فاصلههای اضافی، خطوط خالی و کامنتها و همچنین ترکیب فایلهای HTML, CSS و JS میتوان سرعت سایت را افزایش داد. ترکیب این فایل ها با ابزارهایی مثل Grunt، Gulp و Webpack قابل انجام است. فشرده سازی فایلها را هم نیز میتوان با استفاده از ابزارهایی مثل Gzip انجام داد.
طبق تجربه ما، این مسئله عموما در رابطه با افزونههای کشینگ و امنیتی که دایرکتوریهای اضافی برای وارد شدن به سیستم ایجاد میکنند، بیشتر دیده میشود. مثلا پس از حذف افزونه Wordfence، فولدر wflogs در فهرست wp content باقی خواهد ماند. پس از حذف افزونه بایستی تمام فایلها و دایرکتوریهای اضافی را حذف کنید تا افزایش سرعت وردپرس را تجربه کنید. اگر هاستتان منابع و پهنای باند کافی نداشته باشد، یا اینکه از نظر مکانی، سرورهای آن فاصله زیادی با کاربران داشته باشد، میتواند باعث افزایش زمان بارگذاری سایت شود. با کمک این توصیهها میتوانید هر بخش از سایت را به راحتی بهینهسازی کنید و حداکثر سرعت سایت را برای کاربران خود ارائه کنید. یکی از مسائلی که روی سرعت سایت تاثیر دارد و کمتر به ذهن کاربران میرسد، فعالیتهای پسزمینه است.
لذا زمان لود سایت باعث میشود یک سایت در صفحه اول گوگل بالا بیاید و زمان لود سایتی دیگر، اصلاً اجازه بالا آمدن در گوگل را نداشته باشد. یک روش دیگر پایین آوردن رزولوشن عکس توسط نرم افزارهای ویرایش تصویر مثل فتوشاپ است. بعد از درست کردن سایز تصویر برای ذخیره سازی آن از گزینه save for web در فتوشاپ استفاده کنید و حالت ذخیره سازی آن را روی Low یا medium قرار دهید. این کار باعث می شود تصویر با یک حجم حداقل ذخیره شود و این روی سرعت سایت شما تاثیر بسزایی خواهد گذاشت. البته در این مورد می توانید برای بهتر کردن تصاویر از سایت Comptessor.io نیز استفاده کنید.
در صورت عدم وجود این هدرها، هشدارهایی در رابطه با ضرورت افزودن هدرهای expires یا استفاده از کشینگ مرورگر در ابزارهای تست سرعت مشاهده خواهید کرد. هدر cache-control در کشینگ سمت مشتری فعال میشود و حداکثر عمر یک منبع را تعیین میکند، اما هدر expires برای تعیین مدت زمانی که پس از آن منبعی اعتبار خود را از دست میدهد، استفاده میشود. در این شرایط، تعداد درخواستهای شما از چند صد، به چند صد هزار میرسد. همانطور که قبلا گفته شد، درخواستهای کشنشده بزرگترین مشکل سایتهای مبتنی بر عضویت است که در این سامانه مدیریت محتوا ایجاد شدهاند. برای اطمینان از این که هر درخواست بدون تاخیر پردازش و با موفقیت تکمیل میشود، PHP worker برای این سایتها بسیار مهم است. البته افزایش PHP worker به بیش از دوتا، گاهی باعث میشود هندلرها دچار کافلیکت شوند و خطای ۵۰۰ در سایت رخ میدهد.
بنابراین، برای استفاده از آن لازم نیست دانش تخصصی خاصی داشته باشیم. بالا بردن سرعت سایت و گرفتن بار اضافی از روی سرور بزرگترین چالشی است که شما با آن مواجه هستید. همانطور که گفتیم دو سایت GTMetrix و Pingdom دو سایت خوب برای مانیتور کردن سرعت سایت هستند. خبر خوب برای شما این است که این خاصیت را می توانی به سایت خود اضافه کنید. این کار Lazy load نامیده می شود و برای سایتهایی که محتوای زیادی در هر صفحه دارند توصیه می شود.
دقت داشته باشید که می توایند این فایل ها را نیز با هم ادغام کنید که در بعضی اوقات ممکن است باعث خرابی در ظاهر سایت شود. اگر میخواهید سایتتان مانند فلش، سریع و مؤثر باشد و در دنیای وب به یک قهرمان واقعی تبدیل شوید، RGB اینجا است تا به شما کمک کند. ما با تخصص در افزایش سرعت سایت و خدمات حرفهای در طراحی سایت، به شما امکان میدهیم سایتی بهینه، زیبا و سریع داشته باشید. اگر سرور عملکرد خوبی نداشته باشد، تمام تلاشهای دیگر بینتیجه خواهد ماند. هاستینگ ضعیف میتواند زمان پاسخدهی سرور (TTFB) را افزایش دهد و باعث کاهش سرعت سایت شود.
بنابراین با استفاده از CDN سرعت سایت تا حد قابلتوجهی ارتقا مییابد. حذف یا بهینهسازی پلاگینها و اسکریپتهای غیرضروری به کاهش زمان لود صفحات و بهبود عملکرد وبسایت کمک میکند. افزونهها و اسکریپتهای اضافی که به طور غیرضروری به وبسایت افزوده میشوند، ممکن است باعث افزایش حجم صفحات و افزایش زمان لازم برای بارگذاری آنها شوند. با توزیع محتوا در سراسر جهان از طریق CDN، کاربران به سرعت و با بهترین کیفیت ممکن به اطلاعات مورد نظر دسترسی پیدا میکنند. همچنین، این سیستم میتواند برخی از بارهای سرور را کاهش دهد و باعث بهبود عملکرد کلی و استقرار پایدارتر سایت شود. در نتیجه، تجربه کاربری بهبود یافته و رتبهبندی سایت در موتورهای جستجو نیز بهبود خواهد یافت.
این تحلیل توسط دو موتور موسوم به google pagespeed از گوگل و YSlow از یاهو ارائه می شود. بر اساس فاکتورهای مد نظر این دو موتور در نهایت دو نمره به سایت شما داده می شود که بالاترین نمره 100 است. فرض کنید یک صفحه با صرفا کدهای html بدون هیچ فایل استایلی وجود داشته باشد. مطمئنا اگر قالب سبک باشد و دارای کدهای پیچیده و بعضا اضافه نباشد می تواند سریعتر لود شده و نیاز کاربر را رفع نماید. نکته دیگه اینه که سایت Google PageSpeed Insights با آیپی اینترنت ایران باز نمیشه و باید با آیپی خارجی وارد بشید. در آدرس رفع خطاهای page speed به طور کامل میزفا برای شما دوستان فاکتورهای گوگل رو بررسی و آموزش داده و میتونید برای افزایش آگاهی اونها رو دنبال کنید.
در مقاله مهم ترین علتهای کند بودن و دیر لود شدن سایت به عوامل تاثیرگذار بر روی سرعت سایت پرداختیم. بدون شک ارتقای سرعت سایت یکی از گام های اصلی در راه سئو و بهینه سازی وبسایت می باشد که به طور جدی باید به آن پرداخته شود. تصاویر یکی از سنگینترین بخشهای یک وبسایت هستند که میتوانند تأثیر زیادی بر سرعت لود سایت بگذارند. فشردهسازی تصاویر بدون کاهش کیفیت آنها میتواند باعث افزایش سرعت سایت شود. اهمیت افزایش سرعت سایت و بهینهسازی آنها به عنوان یکی از عوامل مؤثر در تجربه کاربری و موفقیت آنلاین جایگاهی مهم را گرفته است. افزایش سرعت سایت نه تنها بهبود دسترسی به اطلاعات را فراهم میکند بلکه در سئو و بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو نیز اهمیت زیادی دارد.
برای کاهش نرخ پرش و افزایش تعامل بازدیدکنندگان ، باید صفحات وب شما بهینه و به صورت کاملا یکپارچه توسعه داده شوند. سایتی که از نظر سرعت لود بهینه سازی شده است ، نه تنها تجربه کاربری (UX) را بهتر می کند ، بلکه می تواند به افزایش رتبه در موتورهای جستجو کمک کند. در این مقاله ما به اهمیت سرعت لود سایت و همچنین راه کارهایی برای کاهش زمان بارگذاری سایت خواهیم پرداخت. استفاده از تصاویر کمک زیادی به بهبود کیفیت مطلب و افزایش تجربه کاربری دارد. اما به همان اندازه هم می تواند روی سرعت لود سایت تاثیرگذار باشد و آن را کند کند.
بعدتر میتوان از این نتایج به عنوان سطح معیار اندازهگیری فشردهسازی استفاده کرد. در حالت موبایل تا جای ممکن تصاویر یا باکسهایی که نیاز به نمایش ندارند را حذف کنید. GIF ها را معمولا برای تصاویر متحرک و یا بنرهای تبلیغاتی استفاده می کنند. در سایتهایی که نیاز به انمیشن سازی برای نمایش عملکرد هست بهتر است به جای نمایش ویدئو از گیف آن استفاده شود. در صورتی که نیاز به طراحی قالب اختصاصی با سرعت لود تضمینی دارید، کافیست با ما تماس بگیرید. اگر از نسخه ۲.۴ یا بالاتر استفاده میکنید، هدر ETag قبلا با استفاده از دستورالعمل FileETag به آن افزوده شده است و از سال ۲۰۱۵، هدر ETag بهصورت پیشفرض در Nginx فعال شده است.
ما هم با شما موافقیم که تصاویر به صفحات سایت جان میبخشند و آن را از یکنواختی خارج میکنند. حتی آمارهای نظرسنجیها و کیس استادیها روی سایتهای مختلف نشان میدهد که استفاده از تصاویر رنگی باعث میشود افراد ۸۰ درصد بیشتر محتوای شما را بخوانند. حال اگر صفحه سایت شامل هدر، تصاویر، منو و وبلاگ باشد، سرور مجبور است تمامی این درخواستها را پردازش کند. برای آنکه کاربری بتواند از صفحهای در سایت شما بازدید کند، لازم است که درخواستی به سرور ارسال شود. این درخواست توسط سرور پردازش شده و بعد به مرورگر کاربر ارسال شود.
یک ابزار تست تعدادی از موقعیتهای جهانی را ارائه میدهد و این امکان را فراهم میسازد تا زمان بارگذاری وبسایت را در شرایط و موقعیتهای مختلف تست کرده و بهینهسازیهای لازم را اعمال کنید. همچنین، انتخاب یک شرکت هاستینگ با ارائه خدمات پشتیبانی و مشاوره موثر میتواند در حل مشکلات فنی و بهبود کارایی وبسایت شما تاثیرگذار باشد. علاوه بر این، بهروزرسانی نسخه MySQL میتواند به بهبود عملکرد و کارایی پایگاه داده کمک کرده و از امکانات ویندوز جدید استفاده کند. این اقدام نه تنها به حفظ امانت و اطمینان اطلاعات کمک میکند بلکه همچنین میتواند بهبودهای عملکردی را فراهم سازد که به بهترین شکل از پتانسیل پایگاه داده MySQL بهرهمند شود. استفاده از سیستم کش برای ذخیره نسخههای پیشین صفحات و منابع سایت، کاربران را از تجربه بارگذاری مجدد آنها محافظت میکند.
دونستن این نکته شاید شما رو برای دانلود افزونه Litespeed cache قانع نکنه، اگه اینطوره پس با جمع بندی زیر بیشتر با این پلاگین آشنا بشید. خب تو این زمینه وبسایتهای زیادی فعالیت میکنن که Google PageSpeed Insights و GTmetrix از بهترین وبسایتهای تخمین سرعت بارگذاری سایتها محسوب میشن. پیشنهاد میکنیم برای اطلاع از مشکلات سرعت سایت خود از جت سئو استفاده کنید. این ابزار بررسی سئو سایت با در اختیار قرار دادن یک اکستنشن سئو به شما این امکان را می دهد که در کسری از ثانیه مشکلات فنی صفحات سایت خود را بیابید. همچنین برای بررسی رتبه سایت در ایران می توانید از صفحه مربوطه در جت سئو بازدید کنید.
افزونههایی که قراره تو این مطلب بهتون معرفی کنم، هرکدوم به نوبه خودشون بهترین افزونه برای افزایش سرعت سایت وردپرس هستن و میشه اونها رو به عنوان یک پک کامل در نظر گرفت. مثلاً اینطوری نیست که یکی از افزونهها صرفاً بیاد روی بهینه سازی عکس یا کَش کردن دادههای سایت تمرکز کنه. این پلاگینها کاملاً رایگان هستند و اگه اولین بارتون هست که میخواید از افزونه بالا بردن سرعت سایت وردپرس استفاده کنید، توصیه میکنم که برای شروع کار از نسخههای پولی استفاده نکنید. وقتی با یه نگاه کلی به آمارها متوجه میشیم که حدود 40 درصد از بازدیدکنندهها، یه سایت که بیشتر از 3 ثانیه طول بکشه تا لود بشه رو ترک میکنن؟! شاید با خودتون بگید که این خیلی وحشتناکه و هیچ جوری نمیشه هم طراحی گرافیکی سایت، هم محتوا، هم عوامل سئو و البته سرعت رو کنار هم داشت! با رعایت کردن یهسری اصول و با نصب یکی از بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس میشه این مشکل رو تا حد زیادی حل کرد.
Minify کردن فایلهای جاوا اسکریپت و CSS فضاهای سفید موجود در درون فایل را از بین میبرد. در نتیجه زمان بارگیری صفحه نیز کاهش مییابد و باعث افزایش سرعت صفحه میشود. حذف هر افزونه یا اسکریپت می تواند سرعت لود سایت شما را تا حد زیادی افزایش دهد. البته اگر طراح سایت دارید حتما قبل از انجام هر کاری با وی مشورت کنید. اولین راهکار برای بهینه سازی تصاویر سایت به منظور بالا بردن سرعت لود، این است که دقیقا به سایزی که نیاز هست تغییر بدهیم و در سایت آپلود کنیم. همچنین در بررسی هایی که روی سایت walmart انجام شد مشخص گردید به ازای هر ثانیه تاخیر 16 درصد نارضایتی به وجود می آید.
با توجه به اینکه اهمیت دستگاه های موبایل در در وب از سال 2015 شروع شد و در سال های 2016 و2018 به بالاترین حد خود رسید، می توان نتیجه گرفت که سرعت برای گوگل به اندازه بقیه اهمیت دارد. میزبان سایت یا (Hosting) یکی از مهم ترین عوامل در سرعت سایت شما است که میزبانی سایت شما را در وب به عهده دارد. حداکثر سعی کنید از هاست داخلی برای سایت خود استفاده کنید، زیرا اگر همهی کاربران سایت شما ایرانی باشند نیازی به استفاده از هاست خارجی نیست. کاهش این درخواستها میتواند به طور قابل توجهی سرعت بارگذاری سایت را افزایش دهد. این افزونه کاربردی نه تنها میتونه سرعت لودینگ سایت شما رو هم تو نسخه دسکتاپ و هم تو نسخه موبایل بالا ببره، بلکه میشه با یک کلیک مشکلات Google PageSpeed Insights رو حل کرد.
سرعت لود سایت یکی از مهمترین عواملی است که بر تجربه کاربری، رتبهبندی موتورهای جستجو و حتی نرخ تبدیل تاثیرگذار است. طبق تحقیقات، کاربران در صورت بارگذاری کند سایت به سرعت آن را ترک میکنند، و هر چه زمان لود بیشتر باشد، احتمال ترک سایت افزایش مییابد. بنابراین، بهینهسازی سرعت لود سایت نهتنها بر رضایت کاربران اثر دارد بلکه در سئو نیز اهمیت ویژهای پیدا میکند. در این مقاله، به بررسی روشها و تکنیکهای مختلف برای بهبود سرعت لود وبسایت خواهیم پرداخت. انتخاب هاست مناسب برای میزبانی سایت، به بهبود عملکرد و سرعت سایت شما کمک میکند. هاست مناسب در بهینه سازی سایت تاثیر زیادی دارد و افزایش سرعت سایت وردپرس تا حد زیادی به ارائه دهندگان میزبانی وب بستگی دارد.
اگر وبسایت شما بر روی وردپرس اجرا میشود، یکی از بهترین افزونهها برای فشردهسازی فایلها WP Rocket است. در این افزونه در سربرگ Static Files میتوانید فایلهایی که مایل به ترکیب و فشردهسازی آنها هستید را انتخاب کنید. قدم اول به حداقل رساندن درخواستهای HTTP این است که با استفاده از ابزارهایی معین بر روی وضعیت فعلی سایت خود نظارت دقیقی داشته باشید. برای مثال در مرورگر Google Chrome میتوان با استفاده از Developer Tools تعداد درخواستهای HTTP وبسایت خود را رصد کنید. کافیست بر روی صفحهای که قصد تحلیل آن را دارید راست کلیک کنید، Inspect Element را انتخاب کرده و از پنلی که در سمت راست صفحه نمایش ظاهر میشود، گزینه Network را انتخاب کنید.
کش مرورگر به مرورگرها این امکان را میدهد که منابع سایت (مانند تصاویر، CSS، JavaScript و فایلهای HTML) را در حافظه خود ذخیره کنند. این بدین معناست که وقتی کاربر به سایت باز میگردد، نیازی به بارگذاری مجدد منابع ثابت نیست و این امر باعث افزایش سرعت لود میشود. بجز فایلها، نحوه بارگذاری آنها روی صفحات را نیز میتوان بهینهسازی کرد. کدهای CSS و JS را میتوان هم بصورت همزمان و هم غیر همزمان فراخوانی کرد. اما وقتی لود غیر همزمان است و تنها فایلهای مورد نیاز فراخوانی میشود، سرعت سایت افزایش مییابد. در همان پلاگین WP Rocket و سربرگ Static Files، بخش Render-blocking CSS/JS به این راهکار اختصاص دارد.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/